Buscar
  • AEPLA

Tests ràpids d'antígens al Polígon Industrial

PIMEC ha posat en marxa la iniciativa "PIMEC Covid Free", juntament amb la col·laboració de Mutuacat.


Aquesta iniciativa consisteix en portar als polígons industrials de Catalunya els tests ràpids d'antígens a través d'unitats mòbils, les quals comptaran amb equips sanitaris formats per professionals qualificats i certificats per realitzar les proves als treballadors de les empreses que ho sol·licitin.


El pròxim dijous 26 de novembre de 2020, les proves es realitzaran a Sant Feliu de Llobregat, pel que l'Associació d'Empresaris dels Polígons d'Activitat Econòmica de Sant Feliu hi col·labora, juntament amb l'Ajuntament del municipi. La unitat mòbil s'ubicarà al polígon El Pla, al pàrquing del Centre de Serveis, i els tests començaran a realitzar-se a partir de les 12 hores.


L'Associació realitzarà una aportació econòmica per donar suport a la campanya i fer-ne difusió, per tal que tots els seus associats tinguin accés als tests ràpids d'antígens.


Esperem que aquesta tasca permeti veure la necessitat de fer compatible la continuïtat de l'activitat econòmica i empresarial amb les màximes mesures de prevenció i seguretat per a la salut de les persones.

9 vistas0 comentarios