Buscar
  • AEPLA

El Plenari municipal aprova els ajuts 2021

En el Ple ordinari de març de l'Ajuntament, es van aprovar un seguit de mesures per tal d'incentivar l'activitat econòmica de la ciutat a través d'ajuts que s'atorgaran a diferents col·lectius. D'aquesta manera, es dona acompliment a part dels acords presos al Pacte de Ciutat per a la reactivació econòmica i social de Sant Feliu.


La primera mesura que es va aprovar van ser les bases per a subvencions a empreses que contractin a persones en situació d'atur del municipi. La subvenció serà de fins a 3.000€ per contractes indefinits per jornada complerta, o la part proporcional en cas de jornada parcial. Aquesta quantitat s'incrementarà en 1.000€ en els casos que la persona contractada sigui dels següents col·lectius: dones, joves menors de 30 anys, majors de 45 anys, persona amb alguna discapacitat reconeguda, o persona en atur de llarga durada. Es subvencionen els contractes realitzats a partir de l'1 de gener de 2021.


Una altra mesura que es va aprovar van ser les subvencions a les persones en situació d'atur que s'estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d'una activitat econòmica a la ciutat. La subvenció serà de fins a 2.000€ i s'hi poden acollir aquelles activitats que es van constituir des del 16 de novembre de 2020.


Finalment, es van aprovar les ajudes a les persones titulars d'activitats de Sant Feliu de Llobregat que s'hagin vist afectades per les restriccions derivades de les restriccions derivades de la crisi sanitària de la COVID-19. Un dels requisits és que el nombre de treballadors ha de ser inferior a 5, amb l'excepció del sector de la restauració, oci nocturn i gimnasos, que ha de ser inferior a 10. En els sectors generals, la subvenció serà de fins a 2.000€.
6 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo