Buscar
  • AEPLA

Celebrada la jornada de tests ràpids d'antígens al Polígon

Actualizado: 27 de nov de 2020


jornada test ràpids antígens sant feliu
Joan Saliner i Joan Soler, vicepresident i president d'AEPLA respectivament, juntament amb part de l'equip mèdic.

El projecte PIMEC Covid Free, impulsat per PIMEC i Mutuacat, juntament amb la col·laboració de l'Associació de Parcs Empresarials dels polígons de Sant Feliu de Llobregat (AEPLA) i l'Ajuntament del municipi, s'ha portat a terme aquest matí a l'aparcament del Centre de Serveis el Pla de Sant Feliu.


Entre les 12 i les 16 hores s'han donat cita als treballadors i treballadores de les empreses del polígon que han accedit a realitzar aquests tests amb un preu reduït. Les proves s'han dut a terme en una unitat mòbil adaptada amb personal sanitari, que s'encarrega del cribratge amb test d'antigen, anàlisi i gestió dels resultats. Dels 191 tests realitzats, cap ha resultat positiu.


L'Associació, que ha col·laborat en aquesta acció, ha ofert aquesta iniciativa a tots els seus associats. És així que s'han realitzat el test ràpid d'antígens un total de 98 treballadors de 4 empreses sòcies.


La jornada ha comptat amb la visita de l'alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz, la qual ha comentat que "institucions i empreses hem de col·laborar per garantir entorns segurs en els àmbits laborals i per fer compatible la continuïtat de l'activitat econòmica i empresarial, amb les màximes mesures de prevenció davant del virus".


Joan Soler, també president de PIMEC Baix Llobregat - L'Hospitalet, ha recordat que els contagis del virus no s'estan produint majoritàriament en l'àmbit laboral, i ha posat en valor en l'esforç de les pimes i els treballadors del territori a l'hora de prendre totes les mesures necessàries per combatre la pandèmia.


Aquesta acció també ha comptat amb la presència de la regidora de Salut Pública i Activitat Econòmica, Loren Rider; el director executiu de PIMEC, David Giménez, el vicepresident segon del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Jordi Gil, l'adjunt a la direcció general de Mutuacat, Leo Martínez; el president de l'AEPLA, Joan Soler, i el vicepresident de l'AEPLA, Joan Saliner.


Podeu escoltar les declaracions de Joan Soler a Ràdio Sant Feliu aquí (min. 21:53).


10 vistas0 comentarios