Buscar
  • AEPLA

Celebrada l'Assemblea General de l'Associació


Ahir es va celebrar l'Assemblea General Ordinària de l'Associació d'Empresaris del Polígons de Sant Feliu de Llobregat que, degut a la situació actual de la Covid-19, es va fer de manera telemàtica.


Aquesta reunió, oberta tant a socis com a no socis de l'AEPLA, va comptar amb 18 assistents i amb la participació de l'alcaldessa, l'Il·lma. Sra. Lídia Muñoz.


La Sra. Muñoz va destacar el treball conjunt entre l'Ajuntament i l'Associació que s'està portant a terme des de fa temps, i insisteix en que ha de seguir sent així; més ara que amb aquesta crisi sanitària és necessari reforçar els llaços per a la reconstrucció econòmica del municipi. És així que va recordar que fa unes setmanes es va signar una addenda del conveni de col·laboració entre les dues entitats.


En aquest conveni de col·laboració amb l'Ajuntament hi consten com a línies d'actuació prioritàries les millores en els polígons, la indústria 4.0 i el foment de l'associacionisme. Aquest últim punt és el principal repte de l'Associació per tal d'incrementar la representativitat dins el teixit industrial dels polígons del municipi.


En l'Assemblea es va aprofitar per ratificar la composició de la Junta Directiva, ja que abans la secretaria la portava l'Ajuntament i s'havia d'aprovar el nou càrrec. El vicepresident de l'Associació, Joan Saliner, va convidar a la resta d'assistents a sumar-se a la Junta Directiva.


A continuació es van explicar els principals objectius de l'AEPLA i els projectes o actuacions aconseguides fins a dia d'avui.


Finalment i després de parlar sobre temes econòmics, es va comentar en què consisteix la Certificació del Polígon Q, una certificació de marca de qualitat amb la que s'està treballant amb l'Ajuntament.


Des de l'AEPLA volem agrair l'assistència a tothom, i recordar-vos que per a qualsevol dubte o incidència us podeu posar en contacte amb nosaltres.


16 vistas0 comentarios