Buscar
  • AEPLA

Assemblea General 2020

Benvolgudes i benvolguts,


El proper dijous 10 de desembre es celebra l'Assemblea General Ordinària de l'AEPLA. Aquesta tindrà lloc a les 15 hores i es realitzarà de manera telemàtica. En aquesta ocasió comptarem amb la presència de l'alcaldessa, l'Il·lma. Sra. Lídia Muñoz, la regidora d'activitat econòmica, cooperativisme i ocupació, la Sra. Loren Rider i la directora d'ocupació, promoció econòmica i comerç de l'Ajuntament, la Sra. Dolors Turu.


S'ha convidat a totes les empreses dels nou polígons que hi ha a Sant Feliu, tant empreses sòcies de l'AEPLA com no sòcies, i es parlarà, entre d'altres temes, sobre el nou equip tècnic que porta l'Associació; es ratificaran els càrrecs de la Junta Directiva, els quals comptem que hi participi alguna empresa per donar més representativitat; i també es tractarà per sobre els projectes que es volen dur a terme.


Més endavant es convocarà una reunió més tècnica per concretar el pla d'acció dels projectes a desenvolupar, però tot i així, des de l'Associació et convidem a participar en l'Assemblea General.


Contacta amb nosaltres a través del correu electrònic info@aeplasantfeliu.com i t'enviarem l'enllaç per tal que et puguis connectar a la reunió.


Esperem la vostra participació!

3 vistas0 comentarios